Stiinta & Tehnologie

#rama #stativ #iphone #kyono iphone appstand

Kyono iPhone Appstand, stativ de iPhone

Lansarea iPhone pe piata a dus la realizarea unor aplicatii si noi dispozitive dedicate acestuia si din aceeasi categorie face parte si stativul Kyono iPhone Appstand.

De fapt dispozitivul este o simpla rama care sustine iPhone-ul atunci ca cineva doreste folosirea altfel decat un telefon mobil.

Ce poate face

Modelul poate deveni un cadou foarte bun pentru fanii iPhone. Stativul arata asemanea unei foto , dar prin deschizatura laterala se poate plasa telefonul Apple. Ecranul terminalului va afisa imaginea pe care utilizatorul doreste sa o arate.

Pentru cei mai practici, Kyono iPhone Appstand poate deveni un suport pentru un ceas digital, iar pentru cei mai romantici, o aplicatie cu foc in semineu si un iPhone plasat in rama poate fi un element de ambianta foarte placut. Kyono iPhone Appstand poate fi achizitionat din magazinele online internationale la pretul de 17 USD. Este posibil ca stativului sa i se adauge si euro si 519 euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea