Stiinta & Tehnologie

#massivley multiplayer online real time strategy #mmorts #kingdom game

Kingdom Game disponibil pentru iPhone

Cea mai mare comunitate MMO (Massivley Multiplayer Online) pentru telefoanele mobile se extinde.

De acum fanii jocurilor online de strategie se pot bucura de Kingdom Game si pe iPhone.

Ce este Kingdom Game ?

Kingdom Game prezinta o lume medievala unde fiecare jucator are o parte de pamant care poate fi extinsa in asa fel incat orice utilizator poate deveni urmatorul rege. Jocul este compatibil atat cu iPhone-ul, cat si pentru alte platforme care pot fi conectate la internet.

Pentru a putea sa iti extinzi parcela trebuie sa te decizi ce vei construi pe locul in care esti, cum sa iti antrenezi armata care o ai sub stapanire, de cati arcasi dispune regatul, care va fi numarul clericilor sau sa iti surprinzi inamicii prin atacuri. Totodata, poti sa faci aliante cu alte regate.

Alta strategie

Spre deosebire de alte jocuri de strategie, Kingdom Game nu se rezuma doar la ceea ce face un singur jucator. Jocul inglobeaza strategiile tuturor utilizatorilor ca in final, cea mai buna sa fie cea castigatoare. In clipa cand un jucator face o alianta lucrurile iau alta intorsatura, fiecare detaliu fiind foarte important.

"Frumusetea lui Kingdom Game este ca poti sa petreci foarte putin timp jucand, chiar si intr-o pauza de cinci minute la lucru. Este alegerea fiecarui jucator cat timp acorda jocului", a declarat Paul Hutson, fondatorul Kingdom Game.

Kingdom Game poate fi descarcat si de romani de pe site-ul oficial al producatorului. Nu este voie ca un jucator sa detina mai mult de un regat pe un server de joc. In prezent Kingdom Game este gratuit.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea