Stiinta & Tehnologie

Kia lanseaza trei versiuni concept

Kia a prezentat la Salonul Auto de la Geneva din acest an trei concepte SOUL menite sa ofere o idee asupra noului design Kia.

Galerie foto cu noul concept Kia SOUL 

Create de echipa europeana de design a Kia Motors , conceptele – SOUL Diva, SOUL Burner si SOUL Searcher – sunt foarte apropiate de masina de serie, care va avea premiera mondiala la Salonul de la Paris, in septembrie.

“Noul model Kia va fi o masina ce nu se supune unei impartiri traditionale pe clase si care ii va incuraja pe viitorii clienti sa-si stabileasca o legatura emotionala cu proaspata achizitie. O masina ce va avea success mai ales in randul celor cu spiritul tanar. Trioul de concepte prezentat la Geneva este doar «antreul» pentru prezentarea de la Paris”, a declarat Gregory Guillaume, designer-sef Kia Motor Europe.

Cele trei concepte s-au nascut din dorinta echipei de designeri europeni de a arata posibilitatile de a personaliza acest model.

"Cand am creat Soul Diva, Soul Burner si Soul Searcher, am dorit sa le prezentam ca trei co-staruri la Geneva, trei membri ai unei echipe care se va angaja intr-o aventura urbana. Fiecare va avea un caracter aparte si se vor completa reiproc de minune. Am dorit sa demonstram uluitoarea varietate de caracteristici si flexibilitatea designului", a mai precizat Guillaume.

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea