Stiinta & Tehnologie

#namco #katamari rolls #joc mobile #katamari damacy #beautiful katamari

Katamari Rolls devine joc pentru mobile

Namco , unul din cei mai mari dezvoltatori de jocuri pentru dispozitivele mobile, anunta lansarea lui Katamari Rolls pentru telefoanele mobile.

Titlul se bazeaza pe jocurile pentru console, Katamari Damacy si beautiful katamari - Rolling.

Povestea jocului

Regele Cosmosului a alungat din greseala toate stelele de pe cer dupa ce a petrecut mult intr-o noapte. Acum Printul trebuie sa adune toate stelele si sa le faca sa staluceasca iar.

Jucatorul trebuie sa ajute in aceasta misiune creand diferite obiecte electrice care vor fi lansate in spatiu pentru a inlocui stelele. Utilizatorul trebuie sa se pazeasca de gandacii de bucatarie, crabi si masini. In plus, trebuie sa colectioneze tot, de la hamburgheri la Turnul Eiffel.

Date tehnice

Jocul ofera peste 30 de nivele si cinci moduri diferite de joc: Roll a Star, Roll a Color, Rock n Rolling Racing, Don’t Touch si Roll an Object. Katamari Rolls va avea coloana sonora muzica originala a jocurilor Katamari. Pe langa bonusurile normale si punctele primite, jucatorul poate sa schimbe pasul de mers al lucrurilor selectand optiunea "Rapid" din setari.

"Acesta este un joc bizar, dar care da dependenta. Asemenea titlurilor pentru consola, acesta isi pastreaza conceptul simplu, dar vine cu probe provocatoare. Toate acestea se desfasoara intr-un mediu foarte colorat si a unui coloane sonore distincte", a declarat Scott Rubin , vicepresedinte senior de vanzari si marketing pentru Namco Networks.

In prezent, Katamari Rolls a fost lansat doar in Statele Unite ale Americii prin operatorii de telefonie mobila locali. Nu se stie data exacta a lansarii jocului in Romania si nici pretul de achizitionare.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea