Stiinta & Tehnologie

#chopper 2 #ipad #ipod touch #iphone

Jocul Chopper 2 transforma iPhone-ul in controller pentru iPad

Odata cu lansarea iPad-ului, dezvoltatorii de aplicatii si jocuri pentru dispozitivele celor de la Apple au inceput sa lanseze programe speciale pentru aceste gadgeturi.

Pentru a diversifica si mai mult lucrurile, unul dintre producatorii de continut pentru iPod, iPhone si iPad a realizat un joc special care va face utilizatorul sa foloseasca atat un iPhone sau iPod Touch , cat si un iPad in aceelasi timp.

Asa se face ca titlul Chopper 2 va transforma iPod-ul Touch sau iPhone-ul utilizatorului intr-un gamepad , adica un controller prin care gamer-ul va dirija jocul care se desfasoara pe iPad.

Chopper 2 este continuarea versiunii Chopper, iar jocul vine cu 36 misiuni noi care se desfasoara in 12 locuri. Titlul are un motor de rulare capabil de redare 3D, iar stilul de joc, misiuniule si armele sunt caracteristice stilului clasic "side scrolling".

Cei care dispun de un iPod Touch sau iPhone si un iPad pot achizitiona Chopper 2 din magazinul online Apple, App Store . Din pacate nu se stie daca jocul este disponibil si pe piata autohtona.

Demonstratie cu un iPhone si un iPad

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea