Stiinta & Tehnologie

#iphone 3gs #coreea #apple #lansare #operator #ktf #sk telecom

iPhone se lanseaza in Coreea

Desi o piata aproape inaccesibila pentru producatorii straini de telefoane mobile, cei de la Apple vor lansa terminalul iPhone si in Coreea.

Modelul iPhone 3GS va fi disponibil prin operatorul de telefonie mobila local KTF , al doilea ca notorietate in aceasta tara.

Confirmare KTF


CFO-ul KTF, Kim Yeon-hak, a declarat intr-un interviu ca cel mai recent model iPhone se va lansa si in Coreea. Din pacate acesta nu a spus nimic despre data exacta a lansarii telefonului in magazine.

Reprezentantul KT Group nu a dat publicitatii nici pretul de vanzare al modelului, dar se zvoneste ca iPhone-ul va avea acelasi pret ca in Statele Unite ale Americii, adica 200 USD pentru versiunea de 16 GB si 300 YSD pentru varianta de 32 GB. Cel mai mare operator de telefonie mobila din Coreea, SK Telecom se afla si el in tratative cu Apple pentru distribuirea iPhone-ului. In Romania, Orange este singurul operator de telefonie mobila care aduce oficial pe piata autohtona versiunea 3GS a iPhone. Terminalul 3GS este disponibil in Romania in mai multe variante de culoare si capacitate a memoriei integrate: negru, pentru modelul cu memorie de 16 GB, alb si negru, pentru modelul cu memorie de 32 GB.

Specificatii tehnice iPhone

Modelul masoara 115,5 x 62,1 x 12,3 mm si cantareste in jur de 130 g. Ecranul lui iPhone 3GS este tot de 3,5 inch, sensibil la atingere si cu rezolutie de 480 x 320 px, dar de aceasta data, ecranul vine si cu o suprafata rezistenta la amprente. Modelul ruleaza cel mai recent sistem de operare Apple.

Telefonul Apple are acum o camera foto de 3 MP cu autofocus, functii geo-tagging si capabilitatea de a face inregistrari video la o rezolutie VGA cu 30 fps. iPhone 3GS are EDGE, HSDPA, Wi-Fi 802.11b/g si Bluetooth 2.1 cu tehnologia EDR. Totodata, terminalul are player muzical incorporat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea