Stiinta & Tehnologie

iPhone de la Apple primeste un nou ecran

Apple si-a imbunatatit noul dispozitiv iPhone odata cu apropierea lansarii si promite utilizatorilor mai mult timp pentru convorbiri si pentru navigare pe Web.

Producatorul Mac a anuntat ca a marit timpul de utilizare al iPhone-ului – o problema la care au lucrat analistii – de la 6 ore la 8 ore pentru folosirea Internetului si 7 ore de playback video sau 24 de ore pentru playback audio.

Apple spune ca iPhone va oferi 250 de ore de standby dar compania a avertizat ca nu toti utilizatorii vor atinge aceste performante deoarece performanta bateriei actuale va depinde de configuratia retelei „si de multi alti factori; rezultatele finale ar putea varia”.

Cand iPhone a fost pentru prima data anuntat in ianuarie, CEO-ul Steve Jobs a promis ca dispozitivul mobil va oferi 5 ore de convorbiri, navigare pe Internet sau playback video si 16 ore de playback audio.

Continuarea in PC World

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea