Stiinta & Tehnologie

iPhone de Europa: LG Prada

N-as vrea sa se supere LG pentru ca mi-am permis sa pun un asemenea titlu. Am facut-o din doua motive: la prezentarea mobilului iPhone de la inceputul acestui an am amutit, iar LG Prada – in opinia mea, adevaratul echivalent in Europa al telefonului de la Apple -, odata ajuns in bratele mele, mi-a starnit stari de extaz. N-am fost singurul debusolat emotional, ci si – fara exceptie - toti colegii/amicii care l-au pipait.

Design

Prada arata al naibii de bine. Lucios, negru, simplist, aproape perfect din punct de vedere al dimensiunilor. Ecranul ocupa aproape intreaga parte frontala, iar sub el se afla o linie - in fapt trei butoane subtiri: call, cancel si cel de incheiere a apelului. Pe muchia dreapta ai doua butoane: unul dedicat camerei foto , altul pentru blocare/deblocare a tastaturii/touchscreen-ului. De pe partea opusa, cu ajutorul altor taste reglezi volumul si schimbi profilul (afara, sedinta etc.). Pe aceeasi muchie, ascuns sub un capac, este conectorul de alimentare/headset/USB. Pe spate se zareste doar ochiul digital de 2MP alaturi de blit si oglinda pentru autoportret.

Fara clasica tastatura ?

Daca as explica cum poti folosi un telefon fara clasica tastatura, fara stylus, ci doar cu un banal deget, cred ca as complica totul. Cand vrei sa scrii un numar de telefon sau un SMS , atingi o iconita de pe ecran (in functie de meniul in care te afli), instantaneu este afisata o tastatura la fel ca aceea de pe un mobil traditional. Insa butoanele ce se arata pe display sunt atat de mari, incat n-ai cum sa nu nimeresti cifrele/literele dorite.

Continuarea in Go4it!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea