Stiinta & Tehnologie

#iPhone 5S #procesor #amprenta digitala #iphone 5c

iPhone 5S vine in toamna!

Apple va lansa cel mai nou terminal al sau in cadrul unui eveniment special, ce va avea loc pe 10 septembrie, scrie portalul AllThingsD, care citeaza surse din apropierea companiei.

Desi nu se cunosc detalii referitoare la designul noului iPhone, fanii s-ar putea sa fie dezamagiti, intrucat zvonurile ca s-ar schimba ceva comparativ cu actuala versiune nu exista. In ceea ce priveste noutatile, se asteapta o camera foto mai performanta, precum si un procesor mai rapid.

Un alt zvon indelung dezbatut, care este posibil sa se concretizeze pe 10 septembrie, se refera la senzorul pentru amprenta digitala ce va fi inclus in butonul Home al lui iPhone 5S.



Potrivit sursei citate, noul iPhone 5S va rula cu iOS 7, versiune aflata in faza de testare de la conferinta dezvoltatorilor Apple din luna iunie. Astfel, noul software include un meniu regandit, icoane si update-uri noi.

Pe langa iPhone 5S este posibil sa vedem si varianta ieftina a noului terminal cu carcasa din plastic. Acesta se numeste iPhone 5C si ar urma sa coste 490 de dolari.

Sursa foto: knowyourmobile.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea