Stiinta & Tehnologie

#vanzari #lansare #record #iphone 5 #samsung galaxy s3

iPhone 5 depaseste in curand vanzarile Samsung Galaxy S3

Samsung a obtinut titlul de "cel mai vandut smartphone al anului 2012" pentru Galaxy S3, dar Apple se pregateste sa depaseasca in curand vanzarile telefonului Android. Analistii au demonstrat ca iPhone 5 ar fi putut castiga titlul respectabil daca era lansat cu doar cateva zile mai devreme.

In timp ce Samsung se lauda ca a vandut 40 milioane de unitati Galaxy S3 in 2012, analistii spun ca Apple nu a ramas prea mult in urma.

Compania a livrat in total 52 milioane de iPhone in ultimul trimestru al anului trecut. Dintre ele, 35 milioane de telefoane au fost noul model iPhone 5.

Datele arata ca lansarea din septembrie a iPhone 5 a intarziat prea mult. Daca Apple ar fi lansat noul iPhone cu aproximativ doua saptamani mai devreme, ar fi spulberat recordul companiei sud-coreene.

Samsung Galaxy S3 a avut un avans urias fata de iPhone 5: a fost lansat cu aproape 4 luni mai devreme. Noul Galaxy S4 soseste la aproximativ un an dupa S3, iar Apple pare pregatit pentru 2013. Unii analisti sustin ca un nou telefon, iPhone 5S sau iPhone 6, va fi lansat in lunile de vara pentru ca situatia sa nu se mai repete si in acest an.

Sursa foto: Digitaltrends.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea