Stiinta & Tehnologie

#iphone #4g #hd

iPhone 4G/HD apare din nou pe internet

Viitorul telefon mobil al celor de la Apple, modeul iPhone 4G /HD a aparut din nou pe internet, la mai putin de o luna de la "scandalul" creat cu primul prototip.

De data aceasta, imaginile au fost publicate de un site din Vietnam si preluate rapid de multe alte publicatii online de specialitate.

Dispozitiv asemanator

Imaginile postate pe internet arata un telefon mobil foarte asemanator cu primul model dezvaluit initial de cei de la Gizmodo. Totodata, fotografiile indica un terminal cu o capacitate de 16 GB, prin urmare Apple ar putea lansa  ersiuni de 16 GB, 32 GB si 64 GB. Detaliile despre nou model raman in continuare neschimbate, adica noul telefon va rula cel mai recent sistem de operare de la Apple, iPhone 4.0. si s-ar putea ca sa vina dotat cu o camera foto de 5 MP sau chiar 8 MP. Chiar daca terminalul are o forma mai diferita fata de primele modele ale companiei americane, are aproximativ aceeasi grosime cu iPhone-urile anterioare. Altfel, noul model are un ecran care pare mai mic, dar are o rezolutie mai mare, posibil de 960 x 460 pixeli. Totodata, noul telefon mai are si o camera foto VGA pentru videoconferinte .

Primele imagini

Primele imagini cu Appel iPhone 4G/HD au fost prezentante de cei de la Gizmodo, care "au gasit" terminalul "uitat intr-un bar". Acestia au mai arata ca noul model are o carcasa din plastic lucios sau chiar sticla si laturi confectionate din aluminiu, plus slot pentru card microSD si un acumulator de mai mare.

In prezent se crede ca iPhone 4G/HD va fi anuntat oficial pe data de 7 iunie 2010, dupa ce reprezentantii Apple au programat evenimentul anual Worldwide Developers Conference in aceasat data. Evenimentul se va desfasura intre zilele de 7 si 11 iunie 2010, iar modelul iPhone 3GS a fost prezentat in 2009 in cadrul aceluiasi intalniri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea