Stiinta & Tehnologie

#orange #romania #iphone 4

iPhone 4 se lanseaza in Romania prin Orange

Ca si in cazul primelor trei modele, terminalul iPhone 4 se va lansa pe piata autohtona oficial prin operatorul de telefonie mobila Orange.

Cei de la Orange au pus la dispozitia doritorilor o pagina speciala unde fanii isi pot precomanda noul dispozitiv Apple.

Specificatii tehnice

Noul terminal iPhone 4 se mandreste cu dimensiuni compacte de 115,2 x 58,6 x 9,3 mm, un ecran de 3,5 inch cu rezolutie mult mai generoasa de 640 x 960 pixeli. Ecranul, care este sensibil la atingere si rezistent la zgarieturi , poate afisa pana la 16 milioane de culori.

Modelul este disponibil in versiuni de 16 GB si 32 GB , ruleaza sistemul de operare iPhone 4.0 si vine dotat cu o conectivitate ridicata, de la GPRS la 3G cu HSDPA si Wi-Fi. Telefonul a primit un update major al senzorului foto care este acum de 5 MP, are autofocus, flash LED, functii geo-tagging si face capturi video la 720p cu 30 fps.

Pret neanuntat

Oferta operatorului Orange din Romania va contine ambele modele de 16 GB si de 32 GB in versiunea de alb sau negru . Din pacate nu au fost anuntate preturile si pachetele de abonament la care va fi disponibil noul dispozitiv. Totodata, nu se stie daca Orange va distribui terminalul deblocat.

Peste hotare au inceput deja precomenzile la noile telefoane mobile. In Marea Britanie si in Franta pretul lui iPhone 4 este de aproximativ 650 euro (16 GB) sau 750 euro (32 GB). Ambele tari ofera telefonul Apple deblocat, iar precomenzile sunt limitate la doua bucati/persoana. Nu se stie daca aceleasi preturi sau reguli se vor aplica si pentru Romania.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea