Stiinta & Tehnologie

#telefon #apple #canon slr #iphone 4

iPhone 4 + Canon SLR = iCanon 4

Fanii Apple pur si simplu nu se pot opri din incercari si teste, in speranta ca vor scoate ceva mai mult din noul si controversatul iPhone 4 .

Desi este pe departe cea mai practica idee, un utilizator al site-ului vimeo.com, Aniebres, a postat un filmulet in care ne prezinta “aparatul foto” iCanon4 – produs dintr-o carcasa de canon SLR si un terminal iPhone 4.

Legat de acest “hibrid”, Aniebres a scris pe pagina sa ca: “De cand a fost lansat noul iPhone 4 am tot incercat sa gasesc o modalitate de a-l stabiliza pe un trepied. In loc sa gasesc o modalitate de a lipi telefonul pe suport, am folosit o carcasa veche de Canon SLR si am modelat interiorul pentru a introduce un iPhone 4G .

Cu greutatea carcasei Canon (stabilitate in timpul inregistrarilor), montarea (trepied, luminile LED, microfon) si combinatia de adaptor DOF si lentil SLR, pot spune acum ca am un iCanon4.

Vezi filmuletul cu transformarea lui iPhone 4 in iCanon 4.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea