Stiinta & Tehnologie

#apple #iphone 3g s #generatia a 3-a #telefon mobil #mms #touchscreen #iphone 3.0

iPhone 3G S, noul terminal Apple

Americanii de la Apple au lansat in sfarsit a treia generatie a iPhone-ului, modelul 3G S.

Zvonurile despre un nou terminal Apple au inceput sa circule in urma cu cateva saptamani.

Specificatii tehnice

iPhone 3G S va fi disponibil in doua versiuni de 16 GB si de 32 GB spre deosebire de generatia anterioasa care includea terminale cu o capacitate de 8 GB si 16 GB. Totodata, noul iPhone va putea fi achizitionat in doua culori alb si negru.

Asemenea modelelor anterioare, iPhone 3G S masoara 115,5 x 62,1 x 12,3 mm si cantareste in jur de 130 g. Ecranul iPhone 3G S este tot de 3,5 inch, sensibil la atingere si cu rezolutie de 480 x 320 px, dar de aceasta data, ecranul vine si cu o suprafata rezistenta la amprente . Modelul ruleaza cel mai recent sistem de operare Apple care vine cu peste 100 de noi aplicatii ca suport MMS, "cut/copy/paste", tastatura in mod lansdcape, etc. Totodata, cei de la Apple au imbunatatit si viata acumulatorului incorporat.

Alte detalii

Spre deosebire de modelul anterior, telefonul Apple are acum o camera foto de 3 MP cu autofocus, functii geo-tagging si capabilitatea de a face inregistrari video la o rezolutie VGA cu 30 fps.

La capitolul conectivitate, iPhone 3G S nu e diferit de modelul anterior, adica aceleasi EDGE, HSDPA, Wi-Fi 802.11b/g si Bluetooth 2.1 cu tehnologia EDR. Totodata, terminalul are player muzical incorporat.

Apple iPhone 3G S va fi disponibil in Statele Unite ale Americii si o parte din tarile din Europa de la jumatatea lunii iunie si va costa in jur de 199 USD versiunea de 16 GB si 299 USD cea de 32 GB. In prezent nu se stie cand noua versiune iPhone va fi disponibila si in Romania.

Apple iPhone 3G S - prezentare oficiala

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea