Stiinta & Tehnologie

iPhone 3G de vanzare in magazinele Say

Pus la dispozitie de operatorul de telefonie mobila Orange, terminalul Apple isi incepe perindarile prin magazinele Romaniei.

Dupa ce unul din cele mai ravnite terminale de pe piata a ajuns si pe meleagurile tarii noastre, iPhone-ul, incepe batalia pentru distribuire.

Say Deal...

Anuntul oficial vine din partea magazinelor Say, care cu ceva timp in urma au fost gazdele lansarii lui Samsung F480 TouchWizz. iPhone 3G este disponibil acum si in 10 magazine Say, ca urmare a unui parteneriat cu Orange Romania.

Poti gasi Say in urmatoarele centre comerciale : magazinul Unirea (aripa Calarasi), Mall Vitan, Carrefour Feeria, Carrefour Orhideea, Polus Cluj, Arena Bacau, Carrefour Jupiter Pitesti, Timisoara Opera, Kaufland Baia Mare, Vitantis Bucuresti. In curan si alte 32 de magazine din lantul Say vor pune in vanzare noul model iPhone.

Carte de vizita iPhone

iPhone 3G are ecran de 3,5 inch, sensibil la atingere, masoara 115,5 x 62,1 x 12,3 mm si cantareste 133 de grame. Spre diferenta de primul model, noul iPhone dispunde de conectivitatea 3G cu HSDPA si mai vine si cu Wi-Fi la bord. La capitolul transfer de date via PC/Mac, iPhone dispunde de Bluetooth 2.0.

Sebastian De Lazzero, Director de Vanzari Say declara ca: "Ne bucuram sa ne aflam printre putinele magazine care vind iPhone 3G in Romania, fiind totodata partenerul cu cele mai multe magazine in care poate fi achizitionat telefonul. Este un prilej pentru noi de a dovedi inca o data ca suntem aproape de clientii nostri, in pas cu ultimele tendinte tehnologice in domeniul telecomunicatiilor."

Pentru ca Say se afla in parteneriat cu Orange, pretul unui iPhone poate varia in functie de abonamentul ales de utilizator.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea