Stiinta & Tehnologie

#iphone #3gs #update #sistem de operare #3g+

iOS 4, ultimul sistem de operare pentru iPhone 3G si 3GS

Cei de la Apple au lansat oficial update-ul sistemului de operare iPhone pentru terminalele 3G si 3GS. Denumit si iOS4, acesta poate fi downloadat atat pentru telefoanele mobile ale producatorului, cat si pentru dispozitivele iPod Touch .

Cei care detin playerele media iPod Touch de generatia a doua si a treia pot descarca si ei upgrade-ul sistemului. Partea proastra este ca telefoanele iPhone 3G si iPod Touch de generatia a doua nu vor avea anumite functii, multitasking-ul lipsind in cazul celor doua.

Restul dispozitivelor vor putea sa aiba de acum acces la aplicatia iBooks, functiile de swap si multitasking, plus multe altele. Primele telefoane iPhone 4 au inceput deja sa fie livrate fanilor cu o zi inainte de data oficiala de lansare pe piata .

Apple a deschis in urma cu o saptamana listele pentru precomenzi, insa in Statele Unite ale Americii au inceput deja sa apara problemele in randul clientilor. Acestia au primit e-mail-uri de notificare prin care li se comunica faptul ca precomanda nu a putut fi autorizata.

In Romania, iPhone 4 va fi distribuit oficial prin Orange, iar precomenzile se inregistreaza pe pagina oficiala a operatorului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea