Stiinta & Tehnologie

#cabina frigorifica #electrocasnice

Investitia intr-o combina frigorifica – la ce sa fii atent

Piata de electrocasnice cunoaste in aceasta perioada o crestere insemnata in randul cumparatorilor, interesati in mod special de combine frigorifice. O posibila explicatie se refera la necesarul de a stoca cantitati mari de hrana, avand in vedere bogatia sezonului. Studiile pe piata demonstreaza ca indiferent daca ne raportam la mediul rural sau urban, nevoia unui frigider se resimte. Consumatorii de scara larga apreciaza utilitatea unei combine frigorifice.

In momentul in care se decide investitia intr-o astfel de categorie de electrocasnice, se recomanda desigur si raportarea la modul de folosire. Iata si punctele cele mai importante de avut in vedere:

  • Nu trebuie sa fii expert sa stii despre importanta calitatii compresorului.

Acesta raceste, deci este sistemul de baza pentru buna functionare a combinei frigorifice. Este de preferat alegerea unei tipologii ce tine cont de un compresor calitativ. Spre exemplu, o combina frigorifica Samsung dispune de garantie de 10 ani pentru acest sistem.

Ca un plus pentru utilizatori, compresorul Digital Inverter este propunerea celor de la Samsung. Are 7 tipuri diferite de viteza, pentru a se obtine cea mai buna racire.

  • Sistemul no frost

Din sfera moderna a functiilor, aceasta este de dorit. Categoria de electrocasnice moderne vine cu acest sistem ce se presupune a fi responsabil de racire fara a ingheta, pastrand un mediu ambiental optim, uscat. Fara umezeala, fara alimente stricate din aceste cauze sau compromise, fara nevoia de a dezgheta clasic, o combina frigorifica ar trebui sa bifeze si acest lucru.

  • Protectia antibacteriana

Filtre speciale si un strat protector cu ioni definesc si aceasta tehnologie avansata, o lupta impotriva unor bacterii rezistente chiar si la temperaturi mici. Este de preferat ca o astfel de functie sa fie de asemenea parte din caracteristicile combinei frigorifice alese. Daca ne raportam la exemplul dat, Samsung, exista in intreaga gama de combine acest sistem.

Mai cu seama tinand cont de faptul ca pastrarea alimentelor pe termen lung este un scop, cand combina dispune si de spatiul extins necesar in acest sens, sistemul antibacterian ofera incredere in calitatea alimentelor congelate sau pastrate pur si simplu la rece.

Compartimentarea si spatiul in sine sunt de asemenea criterii. Tocmai pentru ca o combina frigorifica este de preferat pentru capacitatea mai extinsa fata de un frigider Samsung dispune de varietate. Un maxim posibil este putin peste 400 de litri. Desigur, o data cu acest aspect vine si nevoia de a nu consuma exagerat si atunci clasa energetica este de referinta. Ei bine, pentru exemplul oferit, Samsung vine cu clasa A+++, deci ofera la pachet atat randament, cat si echilibru in consum; rentabilitate, intr-un cuvant.

Fata de clasicele frigidere, la o combina frigorifica spatiile sunt mai generoase. Asa ca producatorii se intrec in varietatea ce o pot oferi si din acest punct de vedere. Consumatorul va alege dupa bunul plac si in functie de ceea ce stie ca stocheaza in combina. Un raft cu glisare este inovatia Samsung la acest capitol, deschideri extinse precum si posibilitatea de a scoate tot felul de sertare reprezinta mici detalii, dar avantaje.

La toate acestea se adauga un design aparte, iar in stil modern este de preferat ca griul sa predomine decat clasicul alb. Model simplist de setare, cu garantie la purtator - sunt ultimele detalii de care se preocupa oricine isi doreste o astfel de achizitie. Nu, pretul nu este de ignorat, insa raportat la toate functiile posibile si la nevoile pe care le ridica un consumator, se justifica. Calitatea se rasplateste financiar.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea