Stiinta & Tehnologie

#cursuri preogramare #programare

"Invata programare" - un deziderat care iti poate aduce independenta financiara si o cariera de succes

Cariera nu se castiga, ea se construieste si, la fel ca orice inceput, necesita timp, insa e alegerea ta daca durata va fi una nedefinita sau una bine determinata: 8 luni! Invata programare si asigura-te ca iti vei pune baze solide pentru a te face remarcat ca specialist in IT, astfel incat sa reusesti sa-ti castigi libertatea si independenta financiara.

Petru Trimbitas sustine ca a invata programare WellCode in doar 8 luni este un deziderat ce poate fi transformat in realitate chiar si de cei care au experienta zero in ceea ce priveste scrierea de cod. Tanarul clujean sustine ca tot ce trebuie sa faci pentru a reusi sa obtii primul job ca programator in doar cateva luni este sa urmezi trei reguli simple:

  • sa asculti de mentori;
  • sa dormi 8 ore pe noapte;
  • sa lucrezi 15-20 de ore / saptamana.

Mentoratul WellCode este un program care te va ajuta sa iti indeplinesti dorinta de a invata programare de la 0, acesta fiind gandit de Petru Trimbitas in urma colaborarii sale cu marile companii Google si Facebook din Statele Unite ale Americii. Pe parcursul timpului in care a lucrat in cadrul acestora, tanarul a observat si constientizat faptul ca succesul profesional ne este influentat de doi factori esentiali:

  • relatia profesor-elev;
  • viata personala.

Ca urmare a acestei constientizari, el a pus bazele unui program de invatare unic pe piata din Romania, centrat pe dezvoltarea unei relatii deschise si de incredere intre mentor si discipol. Astfel, vei avea oportunitatea de a invata programare coordonat de mentori care te vor ajuta sa-ti constientizezi atat punctele forte, cat si pe cele mai putin performante.

Astfel, vei avea ocazia de a-ti rafina abilitatile deja detinute si de a-ti imbunatati cunostintele acolo unde inca nu detii controlul. In definitiv, vei reusi sa castigi incredere si siguranta in abilitatea ta de a scrie cod curat si corect, dar si de a pune intrebarile potrivite, care sa te conduca spre gasirea solutiei de care ai nevoie pentru rezolvarea problemei cu care te confrunti.

A invata programare nu se rezuma doar la a parcurge un curs IT, ci la deprinderea capacitatii de a scrie cod si de a avea o baza de cunostinte solide. Pentru indeplinirea acestui obiectiv, mentorii iti vor ramane aproape de la prima logare pe platforma si pana la angajare.

Dupa ce vei reusi sa parcurgi problemele de pe platforma integral, mentorii te vor ajuta sa-ti scrii propria aplicatie si sa-ti realizezi portofoliul de proiecte. Totodata, acestia te vor stimula sa-ti rafinezi abilitatile soft skills si tehnice, astfel incat sa treci cu brio de etapa de interviu.

Fromarea ta ca programator nu ar fi completa fara modulul de dezvoltare personala, coordonat de coachi, cu experienta vasta in domeniul dezvoltarii personale. Acestia te vor ajuta sa descoperi strategii de gestionare a gandurilor si emotiilor negative, un stil de viata sanatos (regim alimentar, sport, odihna etc.).

Astfel, vei reusi sa dispui de energie maxima, care sa te ajute sa iti cresti capacitatea de concentrare si sa-ti dezvolti gandirea analitica. Totodata, coachii te vor ajuta sa iti imbunatatesti abilitatile de comunicare si de relationare, la fel de importante pentru angajatorii din domeniul IT precum capacitatea de a scrie cod curat si corect.

FOTO: freepik.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea