Stiinta & Tehnologie

#camere supraveghere performante #camere supraveghere video #camere supraveghere

Instalarea de camere IP faciliteaza cresterea si dezvoltarea afacerii

Cu totii dorim un trai mai bun, o viata in care sa ne simtim in siguranta. Nevoia de securitate si siguranta apare din momentul in care ne nastem si nu dispare niciodata pentru ca este una din nevoile esentiale ale fiintei umane. Fiecare dintre noi isi doreste sa aiba o existenta linistita, sa aiba acel sentiment al certitudinii. De-a lungul timpului, confruntandu-ne cu diverse situatii, am invatat ca nu avem certitudinea zilei de maine si ca nimic nu este sigur. Lumea este impanzita de persoane rau intentionate, la fiecare minut in toata lumea avand loc situatii neplacute, jafuri si acte de violenta. Acasa sau la birou, avem nevoie de armonie si stabilitate. Pentru a impiedica aparitia acestor evenimente neplacute, instalam cele mai bune camere IP. Acestea sunt deosebit de eficiente deoarece, dupa ce sunt instalate, inregistreaza si stocheaza imaginea, punand-o la dispozitia utilizatorilor oricand este nevoie. O camera IP Hikvision, odata instalata, va tine hotii departe descuranjandu-i, iar daca au loc evenimente neplacute, va furniza dovezi evidente si va ajuta la solutionarea problemelor.

 

Un binecunoscut lant de librarii din Bucuresti, dupa ce a instalat camere ip wireless ieftine a reusit sa minimizeze rata furturilor. Intr-o librarie se regaseste o variata gama de produse formata din carti, articole de papetarie, rechizite scolare, jocuri, jucarii si articole pentru copii, birotica, tipizate si imprimate fiscale, precum si o varietate de produse cadou. Pentru a atrage cat mai multi clienti, librariile au adaugat rafturilor sale tot felul de obiecte care ne fac viata mai frumoasa precum accesorii de lectura sau de ceai, decoratiuni, obiecte de design, gadgeturi si produse ingenioase.

Toate acestea insa sunt sub vizorul hotilor. Patronii librariilor au instalat camere IP wireless exterior si in acelasi timp camere IP wireless pentru supravegherea interiorului. La exterior au optat pentru camera IP Dahua, iar la interior s-a ales o camera IP Hikvision. Intrucat acestea doua branduri sunt cele mai populare si mai performante, proprietarii se bucura in prezent de o cifra de afaceri impresionanta. In acelasi timp se declara multumumiti de fatul ca, instaland camere supraveghere IP, foarte rar au loc furturi, deci pierderile sunt aproape nule.

Unul dintre anagajatii librariei spune ca prefera sa lucreze intr-o librarie pentru ca este o persoana dinamica si cu o atitudine pozitiva. Insa, pe langa faptul ca trebuie sa stea in picioare si sa se asigure ca nu exista clienti care cauta ajutor si nu il gasesc, trebuie sa fie cat mai vigilent si atent la potentialii hoti. Trebuie sa se anunte imediat agentul de paza se observa vreun client suspect, in special daca poarta o geanta sau imbracaminte voluminoasa.

Dupa analizarea loactiei si a potentialelor pericole intr-o singura librariei s-au instalat un total de 16 camere. De asemenea trebuie monitorizate toate intrarile si iesirile din cladire, deci s-au instalat camere supraveghere exterior. Acestea pot furniza imagini ce permit identificarea oricarei persoane ce intra sau iese din cladire. Astfel se pot proteja bunurile clientilor si ale librariei. O camera video IP este echipata cu luminator IR, echipament esential ce ofera lumina IR omogena in spatiile monitorizate, permitand camerelor sa functioneze in conditii de lumina slaba sau intuneric total.

Celebrul lant de librarii a achizitionat aceste camere supraveghere IP wireless de la magazinul online 1CCTV.ro, foarte cunoscut pentru marea varietate de produse. Toti clientii care au nevoie si de suport tehnic solid, service rapid si disponibilitate produse, pot accesa chiar acum magazinul online.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea