Stiinta & Tehnologie

#roadster #coupe #mini

Informatii noi despre viitoarele Mini Coupe si Mini Roadster

Oficialii Grupului BMW au dezvaluit informatii noi despre viitoarele modele din gama Mini, intitulate Coupe si Roadster .

Viitoarele Mini Coupe si Roadster sunt cele mai asteptate produse ale concernului anglo-german. Cele doua modele au fost desenate la Munchen, in centrul Mini Design. Acestea promit o experienta la volan mult mai sportiva, alaturi de un design deosebit. Ambele vor debuta in anul 2011 si promit sa fie mult mai interesante decat oricare alt produs Mini similar lansat inainte de acestea.

Designerii Mini cerceteaza mai multe posibilitati privind design-ul acestor modele, elementele puse sub semnul intrebarii fiind aspectul blocurilor optice si al capotei. Pozitia celor doua lumini de pozitie de zi este inca sub semnul intrebarii, cei de la Mini avand mai multe idei in acest sens. Scopul acestor modificari de design reprezinta crearea unui aspect total diferit de versiunile actuale ale modelelor Mini.

Mini Roadster va debuta pe piata la sfarsitul primaverii anului 2011. O serie de elemente interioare si o paleta de culori deosebita vor forma caracterul acestui model, ce poarta numele de cod R58. Mini Coupe urmeaza sa debuteze la cateva luni de la versiunea Roadster si va beneficia de elemente de design similare. Cel mai probabil, versiunile de productie
ale celor doua modele vor debuta la Salonul Auto de la Geneva.

Cititi mai multe pe Automarket.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea