Stiinta & Tehnologie

#avmall # boxe torino #boxe #romania

Indiana Line - Celebrele boxe de la Torino au ajuns in Romania prin AVmall!

Indiana Line a fost fondata la inceputul anilor 1970 si reprezinta unul dintre cei mai vechi producatori de boxe din Italia. Acest brand a fost preluat de o companie care are sediul in orasul Torino, in anul 1977, si care este in prezent unul dintre cei mai mari producatori si distribuitori de boxe Hi-Fi din Italia. Celebrele boxe de la Torino sunt importate in Romania in exclusivitate prin intermediul AVmall.

 

Clientii au posibilitatea de a se convinge singuri de calitatea produselor Indiana Line. Ei sunt invitati la showroom-ul AVmall din Bucuresti pentru a testa boxele Hi-Fi si alte echipamente audio-video prezentate aici. Clientii sunt rugati sa efectueze o programare, spre a putea beneficia de atentia reprezentantilor din showroom si pentru a avea acces la produsele prezentate intr-o atmosfera placuta si relaxanta.

Programul Indiana Line include produse accesibile ca pret, dar si produse din gama de top care sunt mai scumpe. Toate se remarca prin calitate, design unic, exceptional, finisaje perfecte, sunet impecabil. Gama de produse este cu adevarat una spectaculoasa, include boxe pentru exterior sau interior, boxele montate pe tavan sau pe perete, boxe de raft, boxe de podea, boxe stereo, multicanal, subwoofer activ, boxe portabile, boxe active, amplificatoare integrale, playere si altele. Indiferent de model, aceste boxe se adapteaza bine oricarui tip de muzica, au performante destul de ridicate, se caracterizeaza prin bas foarte percutant si un excelent control pe medii. Sunetul este de calitate, foarte clar, nu este stresant pentru urechi si nici enervant pentru cei care asculta.

Boxele de tavan sau boxele incorporate in perete sunt aproape intotdeauna folosite acolo unde nu ar trebui sa se vada de unde vine muzica sau sunetul unui video sau film. Uneori iti doresti ca terasa sa fie prevazuta cu astfel de boxe de tavan, anumite camere sau alte zone exterioare. Boxele in aer liber ofera o calitate impecabila a sunetului, ceea ce nu se poate spune despre alte boxe conventionale. Ele sunt concepute pentru a oferi un sunet exceptional indiferent de locul unde sunt instalate, acasa sau in restaurante.

Colectia de boxe Indiana Line de la showroom-ul AVmall este impresionanta. Boxele au fost proiectate pentru a oferi un sunet clar, o performanta acustica deosebita, au un design modern, sunt din materiale avansate, ofera posibilitatea de a regla unghiul sistemului cu tweeter, astfel incat sunetul sa fie perfect in spatiul respectiv.

Pentru clientii pasionati de astfel de produse audio, prezentam trei modele diferite, de inalta calitate. Toate se remarca prin design elegant si discret, sunet muzical corect, pret accesibil.

Boxele Tesi 561 din gama entry level care se monteaza pe podea au urmatoarele caracteristici:

  • Au finisaje frumoase, nelacuite, care arata natural ca lemnul de nuc si stejar
  • Pretul este accesibil, cel mai mic din toata gama de astfel de produse
  • Sunt boxe muzicale cu 3 cai, placute la auditie, au sistem completat de tweeter de 26 mm de matase tratata usor
  • Au difuzor de bas din celuloza, de 16 cm. Sunetul coboara destul de mult dar este placut pentru urechi chiar si in cazul auditiilor mai lungi.
  • Au difuzor pentru frecvente medii de polipropilena de 16 cm.
  • Scena sonora impresioneaza ca dimensiune mai ales pe latime, vocea este usor evidentiata si plasata pe centru.

Aceste boxe ar necesita un amplificator care sa fie de 30-50 W.

Seria Tesi Hi-Gloss cu boxele Tesi 542 care se remarca prin:

  • Difuzoare mai mici ca la boxele Tesi 561
  • Boxe cu 3 cai, construite din camere mici, sistem care are tweeter de 26 mm din matase
  • Un difuzor pentru frecvente joase realizat din polipropilena
  • Un difuzor pentru frecvente medii produs tot din polipropilena
  • Basul este corect, are o energie medie
  • Scena sonora este ca dimensiune mai redusa ca la modelul Tesi 561
  • Calitate mai buna, sunt produse mai pretentioase ca boxele Tesi 561.

La aceste boxe se recomanda un amplificator de 50 W.

Seria Diva cuprinde boxele Diva 650 care:

  • Sunt pentru clientii care doresc un sistem stereo, multicanal performant
  • Au un design unic, modern, elegant, plin de rafinament
  • Se remarca prin performanta audio, energie buna, ritm, sunet holografic, scena sonora completa (se realizeaza pe inaltime, latime, adancime)
  • Sunt boxe cu 3 cai, au un sistem cu tweeter din matase tratat si aplicat pe un suport moale din cauciuc
  • Au cate doua difuzoare pentru bas, realizate din celuloza
  • Basul este energic, dinamic, cu viteza buna.

La boxele Diva 650 se recomanda cel putin un amplificator de 30-50 W. Ideal ar fi sa se foloseasca un amplificator de 100 W pentru aceste produse de calitate. Boxele Diva 650 se pot achizitiona la un pret accesibil in conformitate cu gradul inalt de calitate al produsului.

Alegeti boxele Indiana Line de pe AVmall.ro! Va asteptam la showroom sa incercati aceste produse, sa le vedeti si sa le auziti. Gama este completa, avem sistemul ideal pentru orice client oricat de exigent ar fi, pentru a avea un sunet clar, de inalta performanta.

Va asteptam si pe pagina de Facebook a produselor comercializate de AVmall: https://www.facebook.com/AVmall.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea