Stiinta & Tehnologie

#smartphone #android #inbrics m1

Inbrics M1, cel mai subtire telefon cu Android

Detaliile despre cei la Inbrics nu sunt prea multe, dar in cadrul Consumer Electronic Show ( CES 2010 ), compania coreeana a prezentat cel mai subtire telefon mobil cu Android.

Noul telefon mobil este un smartphone foarte capabil care dispune de o interfata de utilizator creata special. Este posibil ca telefonul sa se lanseze prin operatorii de telefonie mobila.

Specificatii tehnice


Slider-ul Inbrics M1 vine echipat cu o tastatura fizica QWERTY completa si un ecran AMOLED care masoara 3,7 inch si are rezolutie WVGA de 480 x 800 pixeli. Una din trasaturile care il scot in evidenta pe Inbrics M1 este grosimea lui care nu depaseste 14 mm, telefonul devenind astfel cel mai subtire slider care ruleaza Android. Pe langa sistemul de operare Google, modelul vine dotat cu un procesor Samsung de 800 MHz, iar modelul permite redarea de videoclipuri la 720p. Printre specificatiile tehnice ale noului telefon mobil se numara si o camera foto de 3 MP, dar care nu are flash si nu se stie daca dispune de autofocus.

Alte detalii

Un alt detaliu care impresioneaza legat de Inbrics M1 este memoria interna care este de 16 GB. Totodata, modelul dispune si de slot microSD pentru marirea spatiului de stocare.

Reprezentantii compaiei au declarat ca modelul suporta upgrade al sistemului de operare Android la versiunea 2.0. Desi nu este oficial smartphone-ul s-ar putea lansa in lunile urmatoare prin operatorii de telefonie mobila. Pretul modelului nu a fost dat publicitatii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea