Stiinta & Tehnologie

#iphone #4g #hd

Imagini reale cu iPhone 4G/HD

Dupa luni de zile de zvonuri, internetul a fost impanzit cu imaginile unui telefon mobil care se pare ar putea fi versiunea finala a celui mai recent iPhone .

Modelul, care pentru moment este denumit /HD, a fost "gasit intamplator intr-un bar in Redwood City", camuflat ca un iPhone 3GS .

Adevaratul iPhone ?

Primele surse care au declarat ca telefonul gasit este un iPhone real au fost cei de la de 5 MP sau chiar 8 MP , acest lucru fiind dedus din lentilele mai mari aflate pe partea dorsala a telefonului mobile. Mai mult, terminalul va avea mai multe butoane fizice dedicate, adica si de volum.

Imaginile mai prezinta noul model cu o carcasa din plastic lucios sau chiar sticla si laturi confectionate din aluminiu, plus slot pentru card microSD si un acumulator de mai mare. Totusi, cei de la Apple nu au declarat nimic oficial, prin urmare nu se stie cat de real este telefonul mobil.

Asa ar putea arata urmatorul iPhone 4G /HD 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea