Stiinta & Tehnologie

#motorola ruby ve #zn300 #imagini oficiale #neanuntat #telefon mobil

Imagini noi cu Motorola Ruby VE1 si ZN300

Cele doua terminale de la Motorola , foto Kodak asemenea altor modele recente ale companiei. Telefonul va dispune de conectivitate 3G si va acces la YouTube. Daca intradevar acest model nu a fost anulat este posibil sa fie lansat si pe piata europeana.

Motorola ZN300 apare iar


Terminalul este un slider care va avea ecran cu rezoltuie QVGA (240 x 320 px) si va rula sistemul de operare Linux. Modelul mai are camera foto de 3 MP, iar sezorul va dispune de flash. In modul foto, D-pad-ul va prelua anumite functii, precum zoom in sau zoom out.

Motorola ZN300 va avea integrat si player audio si video. In plus terminalul vine cu slot pentru mufa standard de 3,5 mm. Modelul dispune si de slot pentru card microSD, dar nu se stie pana la ce capacitate i se poate extinde memoria interna.

In prezent nu se stie data exacta de lansare a celor doua modele. Totodata, este posibil ca ZN300 sa fie destinat pietei din China. Preturile pentru ZN300 si Ruby VE1 nu au fost nici ele anuntate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea