Stiinta & Tehnologie

#touchwiz #ecran oled tactil #slider #samsung s8300

Imagini neoficiale cu Samsung S8300

Pentru inceputul lui 2009, Samsung pregateste fanilor si nu numai un nou telefon mobil .

Momentan, modelul Samsung S8300 poate fi vazut doar in imagini neoficiale .

Specificatii tehnice

Terminalul Samsung S8300 este un slider care are tastatura standard alfanumerica. Mai mult, telefonul este foarte subtire, avand o grosime de doar 12,8 mm.

Ecranul acestui model este OLED, sensibil la atingere si foarte mare, desi sursele nu specifica marimea lui. Totodata, rezolutia si culorile suportate de ecran nu au fost nici ele anuntate.

Printre altele

Terminalul Samsung S8300 are si camera foto de 8 megapixeli cu autofocus si flash LED. Telefonului nu ii lipseste nici suportul video DivX, receptorul GPS sau conectivitatea HSDPA. Insa nu se stie daca mobilul va avea Wi-Fi.

Terminalul nu pare sa fie un smartphone, dar vine cu interfata proprietara Samsung, TouchWiz aplicata prima data modelului F480. S8300 mai dispune si de FM radio cu RDS, conectivitate Bluetooth versiunea 2.1 si slot pentru card microSD.

In prezent nu se cunoaste pretul lui Samsung S8300, dar se poate ca modelul sa fie disponibil pe piata din luna martie a lui 2009.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea