Stiinta & Tehnologie

#telefon mobil #rezistenta #nokia #samsung xplorer #praf #apa #soc

Imagini neoficiale cu noul Nokia 3720

Compania finaldeza Nokia pregateste un nou telefon mobil, modelul avand numar de cod 3720 si fiind un terminal rezistent la medii aspre.

Prin urmare, gama de telefoane rezistente la socuri , praf si alte intemperii se va mari in curand.

Specificatii tehnice

Noul Nokia 3720 are certificat IP54, asta inseamna ca modelul este rezistent la apa si praf. Candybar-ul este posibil sa fie rezistent si la socuri, dar aceste detalii sunt in prezent necunoscute. Cel mai recent terminal Nokia rezistent la apa sau praf se numeste Nokia 5500 Sport. Este posibil ca noul model sa fie asemanator cu terminalul rival Samsung B2100 Xplorer.

Modelul coreenilor este fabricat din uretan, un material deosebit, rezistent si a fost special construit sa reziste la socuri, lovituri, zgarieturi, praf si umezeala. Totodata, Samsung Xplorer detine certificarea IP57, adica modelul este rezistent la praf si apa. Mai precis B2100 poate rezista la o adancime de pana la 1 m sub apa, timp de 30 de minute.

Telefonul face fata si celor mai vitrege conditii de mediu ca vijelii, ploaie, ceata, temperaturi foarte scazute sau foarte ridicate si intruneste standardele militare 810F (MIL-STD-810F).

Specificatii tehnice B2100

Samsung Xplorer este un candybar care masoara 113 x 48,9 x 17,4 mm si cantareste in jur de 100 de grame. Telefonul are ecran de 1,7 inch cu rezolutie de 120 x 160 px si suport pentru 256.000 de culori.

Terminalul dispune de doar 7 MB memorie interna, dar vine cu slot pentru card microSD. Utilizatorul poate face upgrade pana la 8 GB. Maximul de conectivitate este EDGE, iar telefonul are si Bluetooth 2.1, plus USB.

Samsung Xplorer
suporta mesaje SMS si MMS, are browser web WAP 2.0, radio FM cu RDS, player muzical si video incorporat, iar telefonul este disponibil in Romania din a doua jumatate a lunii aprilie, la un pret aproximativ de 500 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea