Stiinta & Tehnologie

#symbian #ecran tacil #nokia n98

Imagini neoficiale cu Nokia N98

Imaginile aparute pe internet nu sunt ideile unui fan, ci mai degraba proiectul Nokia pentru acest telefon, ajuns pe internet.

In prezent in stadiul de zvon, modelul Nokia N98 pare sa fie totusi reale.

Un al dispozitiv tactil

Urmatorul telefon mobil marca Nokia va fi un alt smartphone cu ecran complet tactil. Pana acum cele doua terminale Nokia sensibile la atingere nu se apropie de promisiunea pe care compania o facea fanilor de a lansa adevarati rivali iPhone.

In prezent specificatiile tehnice nu sunt total cunoscute, dar sursa principala, Symbian Freak, spune ca modelul N98 va rula sistemul de operare Symbian OS cu platforma S60, editia a 5-a. Acest lucru nu vine decat sa bucure fanii care in ultima vreme au fost bombardati de zvonuri care spuneau ca Nokia ar putea adopta sistemul de operare Linux.

Alte detalii

Imaginea de pe internet cu modelul N98 venea cu doua texte, unul din ele spune ca noul model va veni cu o interfata de utilizator simplifacata care se activeaza prin atingere si gesturi ale degetelor. Acest sistem este deja cunoscut unora de la iPhone.

Daca nici aceasta varianta nu este plauzibila, tot Symbian Freak spun despre un sistem capabil sa detecteze un proces complex 3D prin gesturi. Adevarat sau nu, cu acest terminal Nokia promite sa aduca cel mai bun telefon mobil cu ecran tactil din clasa lui.

In prezent ramane un singur lucru, acela ca Nokia sa confirma acest zvon despre modelul N98.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea