Stiinta & Tehnologie

#windows mobile #ecran tactil #motorola attila

Imagini neoficiale cu Motorola Attila

Au aparut si primele imagini neoficiale cu Motorola Attila , cel mai recent terminal cu ecran tactil de Motorola .

Zvonurile spun ca acesta va fi primul telefon mobil al companiei care va rula sistemul de operare Windows Mobile 6.1 Professional.

Specificatii tehnice

Motorola Attila va avea un procesor Qualcomm 7201A cu o posibila viteza de 528 Mhz. Telefonul va avea un ecran de 2,8 inch cu rezolutie QVGA de 320 x 240 pixeli. Se poate ca noul Motorola sa dispuna si de GPS.

Totodata, la capitolul conectivitate acest smartphone se prezinta bine si are 3G cu HSDPA si Wi-Fi, lucru care terminalele business, MING A1600 si A1800, lansate la inceputul acestui an in China nu le aveau.

Primul fara tastatura

In afara de a fi primul smartphone de la Motorola care ruleaza sistemul de operare Windows, Attila va fi si primul cu Windows care nu va avea tastatura.

Mai mult, acest dispozitiv este primul al companiei care va avea trackball in loc de butonul normal de navigare a D-Pad-ului. Trackball-ul este cunoscut de la dispozitivele BlackBerry.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea