Stiinta & Tehnologie

IM-R300, noul telefon Pantech

De am mai auzit stiri, pentru ca in urma cu cateva zile, compania coreeana lansa un telefon clamshell pentru pustoaice.

Azi, Pantech anunta un nou terminal... de data aceasta ceva mai sofisticat care ar trebui sa multumeasca nu doar domnisoarele, dar si restul fanilor telefoanelor mobile.

Oh, so touchy

Pe nume complet SKY IM-R300, noul terminal al celor de la Pantech este un telefon care are ecran sensibil la atingere. Pe langa acest lucru, este un slider, adica are si tastatura standard alfanumerica si masoara 102 x 51 x 13,9 mm, cantarind 111 grame, pe scurt, un telefon compact.

Dar specificatiile lui SKY IM-R300 nu se opresc aici. Terminalul dispune de un ecran generos de 2,6 inchi cu rezolutie WQVGA, adica 240 x 400 pixeli si GPS intergrat, plus harti preintalate.

Telefonul este si un "turn multimedia" portabil, pentru ca are incorporat receptor DMB, care te lasa sa urmaresti programe TV "on the go". Lui SKY nu ii lipsesc nici player-ele muzical si video, functii eWallet, capabilitati multitasking, camera foto de 2 megapixeli si camera secundara pentru videoconferinte , plus Bluetooth 2.0 cu A2DP, pentru atasare de casti wireless.

Sperante...

Pentru ca Pantech sunt al treilea mare dezvoltator de telefoane mobile din Coreea, compania clasandu-se dupa LG si Samsung s-ar putea sa avem parte de acest telefon la un moment dat in viitor.

Costul lui SKY IM-R300 se invarte in jurul sumei de 580 de dolari, adica 370 de euro si tinand seama sa specificatiile tehnice mentionate mai sus, pretul este mai mult decat bun. Ramane de vazut daca piate de desfacere europeana reprezinta vreun interes pentru coreeni.



Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea