Stiinta & Tehnologie

#iphone #apple #ipod touch #ikung-fu

iKungFu se lanseaza pe iPhone

Cei din spatele site-ului iphonekungfu.com < online iTunes a celor de la Apple.

Ce este iKungFu

iKungFu este o aplicatie foarte simpla, dar foarte distractiva. Cu ea, utilizatorii au sansa de a sparge pereti, lemn sau gheata virtuala prin simpla manuire a iPhone-ului intr-o miscare de karate.

Jocul dispune si de sunetele eferente loviturilor si bucatior de materiale pe care utilizatorul le sparge, iar grafica este indentica cu cea a jocului care se afla pe site-ul iPhone Kung Fu . Titlul este disponibil atat pentru terminalele iPhone, cat si pentru dispozitivele iPod Touch.
+.+-=-+.+ 20 -+.-+=+-.+- Cel mai recent joc

iPhoneKungFu este cea mai recenta lucrare din portofoliul echipei iPhoneKungFu.com. Tot ei au lansat de curand jocul Pokemon Face-Off si site-ul DPhotografer.cu.uk. Pagina web a producatorilor ofera zilnic diferite update-uri, de la sonerii de telefon la continut video pentru iPhone.

" Ne -am distrat de minute atunci cand am creat iPhoneKungFu. Este uimitor cand te gandesti cat de departe am ajuns din punct de vedere digital, de la un website la un podcast , ca apoi sa ajungem la aplicatii pentru iPhone. Fara echipa din spate nu ar fi fost posibil acest lucru", a declarat Ben Harvell, editor la revista online iCreate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea