Stiinta & Tehnologie

Ideile fanilor Sony Ericsson nasc telefoane ciudate

Fanii Sony Ericsson si-au aratat inca o data indemanarea creend o noua serie de telefoane concept, un smarphone pentru zile reci si un nou terminal Walkman.

Cele doua modele sunt doar idei ale unor designeri independenti si nu ale companiei suedezo-japoneza.

Sony Ericsson RIDE

Modelul Sony Ericsson RIDE a fost creat de un designer independent pe nume Christine Park. Aceasta a destinat produsul unei nise de utilizatori si anume snowboarder-ilor. Astfel, acest model de telefon mobil este in primul rand rezistant la temperaturile joase si zapada.

Totodata, Sony Ericsson RIDE poate fi manuit cu manusile. Terminalul nu are butoane, iar navigarea prin meniu se face prin invartirea unei parti a telefonului, acest fiind compus din bucati. Rotirea lui va duce utilizatorul in meniurile dorite.

Sony Ericsson cu USB complet

Modelul Sony Ericsson W802i este idea unui user al forumului Esato , pe nume sunils120. In viziunea lui acest telefon este un candybar din seria de telefoane mobile Walkman, un terminal muzical, dar care are o camera foto de 5 megapixeli .

Din pacate utilizatorul nu a dat si alte informatii in legatura cu terminalul realizat de el. Nu exista prea multe sanse ca aceste modele sa devina realitate prea curand, deoarece telefoanele sunt doar in stadiul de idei de la fani.

Sony Ericsson RIDE



Sony Ericsson W802i



Autor : Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea