Stiinta & Tehnologie

Idei pentru finlandezi: Nokia S7 si Nokia BMW

Fanii Nokia si-au aratat inca o data indemanarea creend o noua serie de telefoane concept, nokia S7 si BMW.

Cele doua modele sunt doar idei ale diferitilor designeri independenti si nu ale companiei-mama.

Nokia BMW

Asa cum spune si numele, acest telefon ar fi realizat in asociere cu compania producatoare de foto integrate. Modelul are un mecanism aparte de dechidere numit de creatori "push to open", astfel incat ecranul sa poate roti la 90 de grade. In acest mod teefonul va deveni o camera video .

Inchis, telefonul si-ar pastra abilitatile normale. Ecranul mare de care dispune telefonul si soft-ul specific din dotare il face pe Nokia BMW si un GPS.

Nokia S7

O alta idee Nokia a fost creata de Han Rhyu, un designer independent. Terminalul se numeste Nokia S7 "Experience Navigator ". Detaliile despre acest model nu sunt deloc multe, inafara de poze si faptul ca S7 este un telefon dedicat cu GPS.

In viziunea lui Han Rhyu, terminalul Nokia S7 este un candybar cu suprafata complet tactila. Dupa imaginile aparute pe internet, telefonul pare sa fie mai mult un MP3-player decat un dispozitiv cu GPS.

La fel ca modelul anterior si acest S7 este doar o simpla idee care nu va lua forma porea curand, chiar daca Nokia sponsorizeaza tot mai multe concursuri destinate design-ului de telefoane mobile.

Nokia BMW



Nokia S7



Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea