Stiinta & Tehnologie

#android ice cream sandwich #gadgeturi android #sistem de operare android

Ice Cream Sandwich a atins 10% din totalul gadgeturilor Android

Android Ice Cream Sandwich a reusit sa atinga o cota de piata de 10% din totalul gadgeturilor Android, abia dupa lansarea noului Android 4.1 Jelly Bean.

Sistemul de operare mobil dezvoltat de Google promitea anul trecut un upgrade major, dar doar Android 4.0 Ice Cream Sandwich abia a atins 10,9% din totalul smartphone-urilor si tabletelor Android.

Cum update-ul a fost facut la discretia producatorilor de gadgeturi, iar acestia nu s-au grabit pana acum sa implementeze Android Ice Cream Sandwich, versiunea de Android lansata in octombrie 2011 nu a fost un succes extraordinar pentru Google.

Cel mai folosit sistem de operare Android ramane 2.3.3 Gingerbread, cu o cota de piata de 64% din totalul gadgeturilor Android, scrie PhoneArena.com.

Deoarece Android 4.1 Jelly Bean necesita resurse hardware la fel de mari ca Android ICS, este putin probabil ca noul sistem de operare Android sa fie adoptat mai rapid decat Ice Cream Sandwich.

Foto: Mobiles.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea