Stiinta & Tehnologie

#smartphone #iphone 6 #apple #iOS 7

Iata cum arata noul iPhone 6 concept

Ecran de 4,3 inchi Retina 2, logo-ul Apple drept Home Button, camera foto de 18 megapixeli cu blitz dual LED, procesor A7 quad-core si noul sistem de operare iOS 7. Asa arata noul iPhone 6, insa nu este vorba despre versiunea originala a companiei americane, ci de un concept realizat de un designer pasionat.


Designerul Antonio De Rosa de la ADR Studio si-a imaginat propriul iPhone 6 pe baza zvonurilor aparute in ultima perioada referitoare la compania Apple. Potrivit ibtimes, display-ul smartphone-ului este mai mare decat al actualului model, iPhone 6 avand un ecran de 4.3 inchi Retina 2.



Rosa a incorporat si noul sistem de operare iOS 7, in timp ce butonul Home a fost inlocuit de logo-ul Apple. In imagini se observa si camera foto principala, care are acum 18 megapixeli si un blitz dual LED si noise reduction cu stabilizare a imaginii.

Designerul nu a uitat nici de zvonurile privind scanarea de amprenta, plasand-o imediat sub logo-ul companei, dar si de cele privitoare la noul procesor A7 quad-core.



Sursa foto: ibtimes.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea