Stiinta & Tehnologie

#hyundai #santa fe #4x4

Hyundai Santa Fe poarta titlul de "Cel mai Valoros 4x4 al Anului"

Prilej de bucurie pentru coreenii Hyundai, al caror Santa Fe a fost desemnat de juriul Caravan and Camping Club si de revistele What Car? si Practical Caravan, drept  "Cel mai Valoros 4x4 al Anului".

Bineinteles ca dupa o asa reusita, declaratiile au inceput sa curga, iar Tony Whitehorn, directorul Hyundai Anglia, a declarat: "Suntem incantati sa primim acest titlu prestigios. Stim ca modelul Santa Fe este o alegere populara si fireasca pentru amatorii de calatorii si am depus eforturi mari pentru a le pune la dispozitie un pachet optim. Santa Fe ofera un mix excelent de performante si economie de combustibil, fiind in acelasi timp o masina de familie spatioasa si extrem de capabila."

Redactor sef al revistei britanice What Car?, Steve Fowler, a declarat in ultimul numar al revistei ca: "Hyundai Santa Fe isi merita pe deplin titlul de cel mai valoros 4x4. Realizezi ca Sante Fe dispune de capacitati de remorcare bune dupa numai cativa kilometri parcursi, insa iti poti da seama cat de buna este alegerea abia dupa ce iei in considerare si oferta de pret. Cu peste 10 mii de lire sterline mai ieftina decat un Volvo XC60 si cu aproximativ 20.000 de lire mai ieftina decat un Land Rover Discovery, aceasta este masina care tracteaza cu usurinta majoritatea remorcilor, poate transporta pana la sapte persoane, dispune de o lista a dotarilor standard de invidiat si are un consum de invidiat pentru un 4x4, de numai 6.8 litri la 100km."

Pe piata din Romania, modelul Santa Fe are un pret de pornire de la 29.738 euro, cu toate taxele incluse, pentru varianta de echipare Style si poate fi comandat cu cinci sau sapte locuri si transmisie manuala sau automata in 6 trepte.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea