Stiinta & Tehnologie

#coupe #salon auto #hyundai

Hyundai pregateste trei modele de mici dimensiuni

Hyundai pregateste actualizarea gamei sale de modele, trei modele de mici dimensiuni urmand a fi lansate in urmatoarele 12 luni.

Astfel, conceptul RB prezentat recent la Salonul Auto de la Moscova, va deveni versiunea americana a modelului Accent. Masina va fi lansata pe piata la mijlocul anului viitor.

Versiunea de serie a prototipului RB va fi propusa cu o gama de motorizari compusa din doua unitati pe benzina: un motor de 1,4 litri ci 109 CP si unul de 1,6 litri care dezvolta 122 CP. Ambele propulsoare vor poate fi cuplate fie la o cutie de viteza manuala cu cinci trepte, fie la o transmisie automata cu patru rapoarte.

Urmatorul pe lista este coupe-ul accesibil Veloster. Modelul va fi oferit cu tractiune pe puntea fata sau integrala si va fi lansat anul urmator, la Salon Auto de la Detroit, iar pe piata spre finele lui 2011. Noul coupe de la Hyundai va fi pus in miscare de un propulsor cu injectie directa de 1,6 litri, care va dezvolta 140 CP.

Cel de-al treilea model de mici dimensiuni este Elantra, care isi va face aparitia la Salonul Auto de la Los Angeles , intr-o versiune reimprospatata. Citadina va fi lansata pe piata pana la sfarsitul anului curent. Sub capota vom gasi noul Thetta II de 2,0 litri cu patru cilindri.

Cititi mai multe pe Auto.ro  
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea