Stiinta & Tehnologie

#hyundai #hyundai i30 #lansare hyundai i30 #preturi hyundai i30

Hyundai i30 s-a lansat in Romania. Afla cat costa cea mai ieftina versiune!

Noul Hyundai i30 poate fi achizitionat si in Romania. Masina este disponibila in patru versiuni de echipare: Classic, Comfort, Highway si Exclusive, scrie capital.ro.

Pretul de pornire este de 16.173 euro cu TVA inclus (valabil pentru varianta Classic, 1.4 MPI). Cea mai scumpa versiunea este Exclusive, 1.6 CRDi, care costa 20.526 de euro (TVA inclus).

Conform importatorului Hyundai Auto Romania, clientii vor beneficia de reduceri consistente, astfel ca pretul minim va fi de 14.437 de euro, iar cel maxim de 18.790 de euro.

Noul Honda i30 vine echipat cu cele mai noi tehnologii de siguranta activa si pasiva: BAS (Emergency Brake Assist System), HAC (Hill Assist Control), ESS (Emergency Stop Signal) si SP (Electronic Stability Program).

In ceea ce priveste motorizarile, i30 are o gama formata din sase propulsoare: trei pe benzina si trei diesel. Motoarele dezvolta intre 90 si 135 cai putere.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea