Stiinta & Tehnologie

#hyundai elantra #salon auto #hyundai elentra coupe #salon auto busan #lansari masini

Hyundai Elantra Coupe a debutat la Salonul Auto de la Busan

Modelul Hyundai Elantra Coupe a fost prezentat la Salonul Auto International de la Busan (24 mai - 3 iunie 2012) sub numele de Avante Coupe, scrie automarket.ro.

"Elantra Coupe, dezvoltata in baza versiunii sedan, va oferi o noua experienta si valoare clientilor cu un stil si mai sofisticat. Vom oferi in mod continuu valorile 'Modern Premium' mai multor clienti", a declarat Choong Ho Kim, presedinte si COO Hyundai Motor Company.

Hyundai Elantra Coupe are o lungime de 4.540 milimetri, o latime de 1.775 milimetri, in timp inaltimea masoara 1.435 milimetri. Beneficiaza de motor 2.0 Gdi, care dezvolta 175 cai putere si 213 Nm, precum si trasmisie manuala cu sase trepte.

Masina este deja comercializata in SUA si urmeaza sa fie disponibila in Coreea de Sud, incepand cu a doua jumatate a anului. Deocamdata, nu se stie daca Elantra Coupe va patrunde si pe piata auto din Europa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea