Stiinta & Tehnologie

#hyundai #vanzari #unitati #productie

Hyundai a vandut peste 191 338 unitati

a comercializat 191.338 de unitati in prima jumatate a anului 2010 – cea mai mare valoare inregistrata intr-o perioada de sase luni de cand compania Hyundai a inceput sa importe autovehicule in Europa, cu peste 20 de ani in urma. Cele mai recente date furnizate de ACEA indica faptul ca vanzarile Hyundai au crescut cu 10,2% comparativ cu primele sase luni ale anului 2009 – situandu-se inca o data deasupra pietei europene, care in aceeasi perioada a crescut cu 0,6%.

remarcabila Hyundai din prima parte a anului, care a condus marca spre o cota de piata de 2,6% in Europa, este confirmata de faptul ca producatorul Hyundai s-a clasat ca lider asiatic pe mai multe piete cheie din Europa, inclusiv pe cea mai mare piata de desfacere auto a continentului, Germania.

Modelele gamei "i" isi continua succesul in segmentele din care fac parte.  Hyundai i30 in versiunile de caroserie hatchback si wagon, modele produse in Europa, au inregistrat cresteri ale vanzarilor cu 41% fata de primul semestru al anului 2009, depasind impreuna cifra de 60.000 de unitati in 2010.  Modelul proiectat in Europa a atins o crestere de 40% fata de aceeasi perioada a anului 2009, in timp ce modelul a inregistrat o evolutie de 3%.  , SUV-ul compact, a contribuit de asemenea la rezultatele remarcabile din prima jumatate a anului in curs, fiind preluate peste 60.000 de comenzi in patru luni de la momentul la care a devenit disponibil pe piata europeana, in luna martie.

Lansarea modelului Hyundai ix35 in primul trimestru a ajutat Hyundai sa compenseze scaderea cererii care a afectat alti producatori auto si care se afla acum intr-o pozitie oportuna pentru atingerea obiectivului pentru anul in curs, si anume dobandirea cotei de piata de 2,75%”.

Hyundai pregasteste de lansare 10 modele si versiuni noi pe piata europeana, unele in segmente complet noi marcii coreene.

Cititi mai multe pe Auto.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea