Stiinta & Tehnologie

Hyndai Elantra Facelift

Coreenii de la Hyundai au dat publicitatii cateva poze cu noul facelift al modelului Elantra, ce va fi prezentat cu ocazia Salonului Auto de la Beijing.

Galerie foto cu Hyundai Electra facelift

China incepe sa fie un important punct de atractie pe harta auto mondiala atat prin producatorii autohtoni, ce se impun din ce in ce mai bine pe piata auto , cat si a unui eveniment ce incepe sa se apropie de amploarea celor de la Frankfurt, Paris, Detroit sau Tokyo. Acest lucru este evidentiat de numarul mare de premiere mondiale prezente aici din partea producatorilor din afara Chinei.

Este si cazul noului Hyundai Elantra Sedan facelift ce va fi prezenta intre 20 si 28 aprilie la acest eveniment auto de la Beijing.

Modificarile aduse modelului sunt foarte vizibile in partea frontala cat si in partea din spate a automobilului si sunt reprezentate de noua grila fata ce incorporeaza noi blocuri optice cat si un nou spoiler dar si un portbagaj redesenat. Interiorul noului Elantra este insa identic cu cel prezent pe actuala versiune a modelului.

In ciudat puternicelor modificari aduse design-ului masinii, oficialii coreeni nu au precizat daca aceasta versiune chinezeasca a modelului Elantra va fi disponibila si pe piata auto nord-americana.

 

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea