Stiinta & Tehnologie

#venezuela #entry-level #telefon mobil #c366 el vergatario #hugo chavez

Hugo Chavez prezinta terminalul El Vergatario

Primul telefon mobil fabricat in Venezuela a fost anuntat oficial.

Numit C366 "El Vergatario", terminalul a fost prezentat de insusi Hugo Chavez .

Specificatii tehnice

Producatorul oficial al telefonului, compania chineza ZTE nu a dezvaluit prea multe detalii tehnice ale terminalului, dar se stie faptul ca telefonul este un candybar care face parte din clasa entry-level .

Din imaginile aparute pe internet, C366 "El Vergatario" are un un ecran mai mic de 2 inch si nu depaste 15 mm grosime. Asemenea altor telefoane, aceasta are tastatura standard alfanumerica, iar utilizatorul poate naviga in meniu prin intermediul D-pad-ului.

Alte detalii

Chiar daca este un telefon entry-level, C366 va dispune de player muzical si video, plus radio FM. Modelului nu ii va lipsi nici camera foto , dar este posibil ca aceasta sa aiba rezolutie VGA. Telefonul nu se va lansa numai in Venezuela ci va fi distribuit in toata America Latina .

C366 "El Vergatario" este cel mai ieftin telefon mobil din lume avand un pret mai mic de 14 dolari americani, adica in jur de 50 RON. Operatorul care va lansa modelul este Movilnet, iar El Vergatario se va lansa in Venezuela pe data de 11 mai 2009.

C366 "El Vergatario" prezentat de Hugo Chavez

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea