Stiinta & Tehnologie

#huawei s7 #huaweiu #tableta

Huawei S7, pe piata din Romania

Compania chinezeasca Huawei lanseaza tableta Huawei S7 pe piata din Romania la un pret de 350 de euro.

Cu o diagonala de doar 7" si o rezolutie decenta de 800x480 de pixeli, Huawei S7 este dotata cu un procesor Qualcomm Snapdragon ARM ce ruleaza la 768 de MHz si are o memorie interna de 256 MB.

Huawei S7 ruleaza sistemul de operare Android 2.1 si va intra in magazinele din Romania in ultimul trimestru al acestui an, la un pret  aproximativ de 350 de euro, potrivit capital.ro.

Specificatiile tabletei sunt suficiente pentru redarea clipurilor video 720p, iar Huawei S7 este dotat cu un slot pentru carduri microSD/SDHC ce permite extinderea memoriei pana la 32 GB.

Cumparatorii vor putea accesa Android Market , de un poate descarca si instala aplicatii. Conectarea la internet poate fi realizata cu placa de retea wireless cu suport 802.11b/g/n sau modemul 3G.

Utilizatorul poate introduce cartela SIM in Huawei S7 si poate folosi tableta pe post de telefon mobil, desi dimensiunile acesteia depasesc un smartphone.

Tableta este dotata si cu o camera foto incorporata de 2 megapixeli, un accelerometru si un senzor de lumina pentru interior.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea