Stiinta & Tehnologie

#smartphone #huawei #poze selfie #smartphone poze selfie

Smartphone-ul ideal pentru amatorii de fotografii selfie

Ascend P7, noul smartphone lansat pe piata de compania Huawei, pare unul dedicat amatorilor de selfie-uri. Dispozitivul are o camera frontala de 8 megapixeli, satisfacatoare pentru orice persoana care doreste sa isi impartaseasca experientele inedite cu prietenii.

Zvonurile lansate inaintea prezentarii oficiale de la Paris s-au dovedit adevarate. Ascend P7 se dovedeste un produs de top, ruland Android 4.4 KitKat, cu o interfata Emotion UI 2.3. Telefonul are in dotarea camerei foto principale un senzor BSI de la Sony.

Dispozitivul de doar 124 grame are un procesor quad core de 1,8 GHz cu 2 GB de memorie RAM si o memorie interna de 16 GB. Acesta poate fi marita cu ajutorul microcardurilor SD.

Carcasa telefonului este realizata din aluminiu, exceptie facand ecranul din sticla. Acesta vine cu o protectie Gorilla Glass 3 ce transforma Ascend P7 intr-un dispozitiv super-rezistent.

Sursa foto: gsmarena.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea