Stiinta & Tehnologie

#huawei #ideos u8150 #android #froyo 2.2

Huawei Ideos U8150 va rula Android FroYo 2.2

Un nou telefon mobil care va rula sistemul de operare Android FroYo 2.2 este gata sa fie prezentant oficial in cadrul evenimentului IFA 2010. Este vorba de Huawei Ideos U8150 , primul terminal al producatorului care va rula cea mai recenta versiune a OS-ului de la Google.

Evenimentul de lansare al noului telefon mobil va avea loc pe data de 2 septembrie 2010 si spre deosebire de majoritatea terminalelor cu Android prezente pe piata, acest model nu va un smartphone, ci un dispozitiv mult mai modest.

Huawei Ideos U8150 va fi echipat cu un ecran sensibil la atingere cu o diagonala de 2,8 inch, va dispune de un procesor de 528 MHz si o camera foto destul de modesta, de doar 3,2 MP si nu se stie daca va fi echipata cu flash si autofocus.

Totusi, la capitolul conectivitate terminalul se prezinta foarte bine, avand o suita ridicata de compatibilitati cu retele HSDPA si Wi-Fi 802.11n. Huawei Ideos U8150 mai vine dotat si cu receptor GPS.

Desi nu se cunoaste data exacta de lansare a modelului pe piata, reprezentantii companiei producatoare au declarat ca Huawei Ideos U8150 ar putea fi disponibil de la sfarsitul lui septembrie. Din pacate nu se stie daca modelul va fi disponibil si pe piata din Romania.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea