Stiinta & Tehnologie

#telefon mobil #android #huawei g6600

Huawei G6600 ar putea rula Android

Sistemul de operare Android scoate din anonimat o serie de producatori de telefoane mobile, printre care si Huawei .

Modelul G6600 nu este primul model ajuns pe Internet, terminalul Pulse lansandu-se de curand in reteaua T-Mobile.

Specificatii tehnice

Din pacate nu exista prea multe detalii referitoare la noul terminal. La prima vedere, modelul se aseamana destul de mult cu un telefon mobil BlackBerry. Ca si dispozitivul celor de la Research in Motion , Huawei G6600 dispune de tastatura fizica QWERTY completa.

Candybar -ul va avea o conectivitate destul de scazuta. Va fi compatibil cu retelele GSM si va dispune de maxim GPRS. Nu se stie daca modelul va avea Wi-Fi. Este totusi sigur ca telefonul va fi certificat Bluetooth.

Ca si alte telefoane mobile, Huawei G6600 ar putea veni dotat cu player muzical si video, dar cu un suport restrans pentru formatele pe care le poate reda, memorie interna mica, dar cu posibilitatea de upgrade prin intermediul unui card microSD. Din pacate, aceste detalii nu au fost confirmate de catre reprezentantii companiei producatoare.

Alte detalii

Tastele D-pad-ului terminalului indica faptul ca telefonul va suporta mesagerie e-mail si MMS-uri. Fiind un telefon entry-level, mai este posibil ca senzorul foto din dotarea telefonului sa fie modest de 1,3 MP sau maxim 2 MP.

Reprezentantii companiei Bluetooth SIG au declarat ca noul Huawei G6600 se va lansa in Europa, Asia, America de Sud si Africa, dar nu au spus cand si la ce pret va putea fi achizitionat terminalul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea