Stiinta & Tehnologie

#htc throphy #touchflo 3d #windows mobile #htc snap

HTC Trophy, noua versiune a lui HTC Snap, ajunge pe internet

Sursele de la HTCPedia au dezvaluit imaginile celui mai nou telefon mobil al taiwanezilor, modelul Throphy care pare sa fie o versiune restilizata si imbunatatita a lui HTC Snap .

Desi nu se stie cand va fi anuntat oficial, se preconizeaza ca pana in vara lui 2010, telefonul va fi disponibil publicului.

Specificatii tehnice


Noul smartphone este un candybar care masoara in jur de 119 x 52,3 x 11 mm are tastatura fizica QWERTY completa si un ecran sensibil la atingere cu o diagonala de 3 inch care ar putea sa aiba rezolutia HVGA de 480 x 320 pixeli. HTC Throphy dispune de un procesor Qualcomm MSM7227 de 600 MHz si ruleaza sistemul de operare Windows Mobile 6.5, are memorie ROM de 512 MB si memorie RAM de 256 MB, adica specificatiile clasice ale unui smartphone. Asemenea altor telefoane mobile HTC si acest model va dispune de interfata de utilizator TouchFLO 3D . La capitolul conectivitate noul terminal se poate lauda cu 3G si Wi-Fi, slot pentru mufa clasica de 3,5 mm, Bluetooth 2.1 cu tehnologia EDR si micro USB. Lista de specificatii tehnice aparuta pe internet indica si functii ca radioul FM cu RDS sau un senzor denumit motion G-senzor.

Alte detalii

Smartphone-ul, care are o grosime de doar 11 mm, este echipat cu o camera foto de 5 MP cu autofocus, dar fara flash. Modelul mai are si receptor GPS cu functii aGPS si e posibil sa dispuna si de serviciul Google Maps.

Desi nu cel mai evoluat din gama lui, HTC Thropy ar putea fi un rival veritabil pentru telefoanele BlackBerry de la care a imprumutat si trackball-ul din D-Pad. Pretul modelului este necunoscut, la fel si data lansarii lui pe piata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea