Stiinta & Tehnologie

#touch2 #touch.b #htc #htc rome

HTC Touch.B, un posibil urmas HTC Touch2 cu Android

Taiwanezii de la HTC ar putea pregati lansarea unui nou telefon mobil care sa ruleze sistemul de operare Android, modelul HTC Touch.B .

Numele initial al acestui telefon a fost HTC Rome , iar informatiile referitoare la noul dispozitiv vin de pe site-ul MobiFrance.

Detalii foarte putine

Din pacate, informatiile despre noul telefon mobil sunt foarte putine. Nu se stie sigur daca terminalul va rula Android, acest lucru fiind doar o simpla presupunere pentru ca modelului ii lipsesc tastele speciale ale unui dispozitiv cu Windows Mobile.

Pe de alta parte si tastele de acces catre Android lipsesc, iar o alta varianta ar fi ca HTC Touch.B ar rula de fapt un sistem de operare dezvoltat chiar de compania producatoare. Primele imagini cu noul prototip nu arata nici un fel de inscriptie pe carcasa telefonului care ar putea dezvalui vreun detaliu tehnic. Se mai presupune ca prototipul cunoscut si sub numele de HTC Rome ar fi un urmas a lui HTC Touch2 .

Detalii HTC Touch2

Smartphone-ul integreaza o varietate de imbunatatiri HTC, precum interfata TouchFLO care include actualizari ale prognozei meteo si acces rapid catre o mare varietate de aplicatii. Modelul masoara 104 x 55 x 12,9 mm, cantareste 110 grame si are ecran sensibil la atingere de 2,8 inch cu rezolutie QVGA de 240 x 320 px.

Dispozitivul are o camera foto de 3,2 MP cu focalizare fixa si fara flash, iar la capitolul conectivitate HTC Touch2 se prezinta foarte bine, acesta dispunand de GPRS, EDGE, 3G cu HSDPA, Wi-Fi IEEE 802.11 b/g si Bluetooth 2.1 cu Enhanced Data Rate (EDR) si A2DP pentru atasare de casti audio stereo wireless.

Modelul are player muzical si video cu suport larg de formate, receptor GPS si un procesor Qualcomm MSM7225 de 528 MHz. HTC Touch2 a fost lansat pe data de 6 octombrie 2009, iar in Romania terminalul poate fi achizitionat din magazine la pretul de 1.300 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea