Stiinta & Tehnologie

#htc #telefoane mobile #2009

HTC si colectia lor de telefoane mobile pentru 2009

Compania taiwaneza HTC a scapat pe internet nu mai putin de 25 de modele noi de terminale.

Aceasta sunt doar o parte telefoanele mobile pe care compania planifica sa lanseze de-a lungul acestui an.

Iolite & Co

Marile premiere pe care HTC le pregateste sunt urmasii terminalelor Touch HD si Touch Diamond. Printre cele 25 de telefoane a aparut si HTC Iolite , care in prezent poate fi pre-comandat prin site-ul Expansys UK .

Vestea proasta vine din partea modelor care ruleaza Android. In imaginile aparute pe internet exista un singur terminal HTC care sa ruleze sistemul de operare a celor de la Google.

Modelul HTC Topaz este urmasul lui HTC Touch Diamond. Telefonul va avea un ecran mai mare. HTC Citrine pare sa fie acelasi telefon, dar e posibil ca aceasta sa fie o varianta pentru alt operator din Statele Unite ale Americii.

HTC Rhodium este o versiune Pro a deja cunoscutului HTC Touch HD. Are acelasi ecran mare si tastatura QWERTY completa. Modelul Tungsten este o alta versiunea a lui Rhodium.

Restul de telefoane

Whitestone W este un telefon dedicat multimedia si pare sa fie adevaratul urmas a lui HTC Touch HD, a carui nume de cod a fost Blackstone. Modelul Firestone este varianta mai compacta a lui Touch HD. HTC Advantage X7500 are si el un urmas, modelul HTC Thoth.

Hero este singurul terminal gasit care sa ruleze Android. Modelele Maple, Willow W si Cedar W vor avea toate tastatura QWERTY completa. Litera W din nume, ca in cazul altor modele, denota faptul ca aceste telefoane vor functiona in retele CDMA.

HTC Beryl ar trebuie sa fie urmasul lui Touch 3G, dar acest model nu are un D-pad, doar doua taste fizice. Modelele Memphis si Jasper C, par a fi mid-range-uri dedicate operatorului american Sprint. Ambele au tastatura QWERTY completa, iar Jasper C este posibil sa dispuna si de ecran tactil.

Modelul HTC Sapphire va veni in trei variante Sapphire 1.5, pentru operatorul de telefonie mobila japonez DoCoMo, Sapphire 2.0 pentru americanii de la T-Mobile, iar Sapphire pentru Vodafone.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea