Stiinta & Tehnologie

#marea britanie #vodafone #htc magic

HTC Magic se va lansa in aprilie prin Vodafone

Unul din cele mai recente terminale HTC anuntate de compania taiwaneza si prezentate la MWC 2009 a fost modelul HTC Magic .

Recent, operatorul de telefonie Vodafone , a anuntat ca va lansa oficial Magic -ul in Marea Britanie.

Specificatii tehnice

HTC Magic masoara 117,7 x 55 x 13,7 mm si cantareste aproximativ 119 g. Are ecran de 3,2 inch cu rezolutie de 320 x 480 px si 65.000 de culori, plus accelerometru si functia de recunoastere a scrisului.

Modelul are un procesor Qualcomm MSM7201A de 528 Mhz, 192 MB memorie RAM si 512 MB memorie ROM si ruleaza sistemul de operare Android. Mesageria telefonului este cea standard, adica Magic suporta mesaje SMS, MMS, e-mail si mesaje instantanee.

Alte detalii

La capitolul conectivitate terminalul se prezinta foarte bine pentru ca suporta GPRS, EDGE, ambele de clasa 10, 3G cu HSDPA cu viteze de download de pana la 7,2 Mbps si Wi-Fi 802.11 b/g. Camera foto din dotare este 3 MP, dar are doar autofocus.

HTC Magic mai dispune de player muzical incorporat, receptor GPS, compas digital si suport de vizualizare documente. Spre deosebire de HTC Dream anuntat si el in aceeasi perioada, Magic nu are tastatura QWERTY completa.

In Anglia, Vodafone va lansa terminalul in luna aprilie 2009. Este posibil ca in aceeasi perioada mobilul sa fie disponibil si pe alte piete, inclusiv cea autohtona. Pretul telefonului nu a fost inca anuntat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea