Stiinta & Tehnologie

#htc #slcd #desire #nexus one

HTC Desire si Nexus One vor dispune de noile ecrane SLCD

Telefoanele mobile HTC Desire si Nexus One vor beneficia in curand de ecranele bazate pe tehnologia Super LCD ( SLCD ), urmand ca in viitor si alte modele ale producatorului sa fie dotate cu noile display-uri.

Cei de la HTC au anuntat ca implementarea va avea loc spre sfarsitul verii 2010. Printre beneficiile ecranelor SLCD se numara o paleta coloristica mai varianta, contrast clar, unghiuri largi de vizualizare si o eficienta imbunatatita din punct de vedere al consumului de energie.

SLCD-urile sunt display-uri marca Sony si reprezinta cea mai noua generatie de tehnologie LCD. Ecranele ofera performante imbunatatite fata de ecranele LCD anterioare, unul dintre principalele atuuri fiind un consum de energie de aproximativ cinci ori mai eficient.

Display-urile SLCD se pot mandri cu redare a imaginii la calitate superioara, cu unghiuri mai mari de vizualizare, caracteristica posibila datorita noii tehnologii. Telefonul HTC Desire HD, care poarta numele de cod " HTC Ace ", este posibil sa dispuna si el de ecran SLCD.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea